Se lansează „Ghidul spectatorului de Teatru”! Să învățăm arta spectacolului!

de | 29.10.2023 20:22 | Județean, Lifestyle

Mâine – luni, 30 octombrie 2023 – omul de presă argeșean Gheorghe Smeoreanu bifează un nou episod important în cariera domniei sale de autor literar și anume lansarea lucrării “Ghidul spectatorului de Teatru” – o carte realizată împreună cu regizorul Bogdan Cioabă.

9beb14cd 493c 4c8e 8ac6 7c2ef2f75331 - Se lansează "Ghidul spectatorului de Teatru"! Să învățăm arta spectacolului!

Până în acest moment – dincolo de cariera în presă materializată în realizarea și managementului unor dintre cele mai puternice publicații locale din Argeș și din Vâlcea – Gheorghe Smeoreanu a publicat peste 20 de cărți, unele cu tiraje de 10.000 exemplare, integral epuizate.

Membru al Uniunii Scriitorilor din România, domnia sa a abordat tematici precum politica, literatura, teologia sau științele comunicării, fiind în egală măsură și dascăl pentru generații de gazetari, cărora le-a predat cursul “Actualități și mentalități în mass media” în cadrul Școlii Superioare de Jurnalism București și al Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești.

În cazul lucrării lansată în 30 octombrie, ziaristul Gheorghe Smeoreanu s-a gândit că ar fi bine ca spectatorul de teatru să aibă un fond aperceptiv când vine la orice spectacol. Lucrarea se adresează spectatorului debutant, celui mediu, standard. Și pentru a genera un fel de Ghid al spectatorului, ziaristul s-a adresat regizorului și profesorului universitar Bogdan Cioabă.

A ieșit o carte pe un subiect care, ca atare, nu se mai găsește în literatura de specialitate românească.

Lansarea cărții va avea loc la Biblioteca Colegiului Național Ion C. Brătianu, începând cu ora 15:00.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vizită de lucru. Premierul Marcel Ciolacu vine în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gheorghe Smeoreanu

Ultimele articole