„Cerșetoare” de la Jumbo- prinsă când urcă într-un SUV!

de | 26.04.2023 07:00 | Știri, Eveniment, Pitești

Imagini care au provocat, astăzi, tristețe dar și revoltă pe rețelele social media, au fost difuzate, în această dimineață, pe unul din grupurile de Facebook dedicate Piteștiului.

cersetoare jumbo suv1 1 - "Cerșetoare" de la Jumbo- prinsă când urcă într-un SUV!

Sursa Foto Facebook- Pitesti Area/ Marius Mitran

O femeie care este cunoscută ca practicând cerșetoria în zona magazinului Jumbo a fost surprinsă de un trecător în timp ce urcă pe bancheta din spate a unui SUV care nu are nimic de-a face cu nevoile minore pe care ți le sugerează o persoană care necesită mila trecătorilor.

cersetoare jumbo suv2 - "Cerșetoare" de la Jumbo- prinsă când urcă într-un SUV!

Sursa Foto Facebook- Pitesti Area/ Marius Mitran

Despre fenomenul „cerșetoriei de fațadă” s-a discutat de foarte multe ori în România ultimilor ani, dar aceasta este o dovadă în plus, surprinsă de către trecătorii din Pitești, care arată că trebuie să fim atenți cu oamenii cărora le arătăm milă și să ne asigurăm de fiecare dată că sumele de bani pe care le donăm ajung cu adevărat la persoane care au nevoi reale.

cersetoare jumbo suv - "Cerșetoare" de la Jumbo- prinsă când urcă într-un SUV!

Sursa Foto Facebook- Pitesti Area/ Marius Mitran

Desigur, imaginile surprinse astăzi și fenomenul în sine nu trebuie să descurajeze ajutorul persoanelor nevoiașe, dar trebuie să ridice nivelul de alertă atunci când selectăm pe cine și când ajutăm.

Sursa Foto Facebook- Pitesti Area/ Marius Mitran

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a fost salvat de la moarte de vecinul de jos, după ce a bătut în podea să ceară ajutor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole