anchetaonline.ro

Cioban batjocorit de un consilier local. I-a legat o talangă de gât şi l-a pus să meargă în genunchi

de | 27.07.2023 22:26 | Știri, Eveniment, Național

Un cioban din comuna Zăpodeni, județul Vaslui, a fost batjocorit de un consilier local.

Bărbatului i-a fost legată o talangă de gât, iar politicianul şi un prieten de-al său l-au pus să meargă în genunchi și să facă precum un berbec.

Întraga scenă s-a petrecut la o stână din localitate, potrivit Antena 3 CNN.

Filmarea a fost postată pe rețelele social. Comunitatea i-a criticat gestul.

Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați”, a precizat un cetățean din Zăpodeni.

 

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lucian Mîndruță: “Ma simt nelalocul meu și aici” – Despre casa părintească!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: