Cirdi Ufuk și familia sa – scăpați prin minune de cutremurul din Iskenderun, Turcia

de | 06.02.2023 15:07 | Știri, Din ediția tipărită, Eveniment, Pitești

Cunoscutul hairstylist Cirdi Ufuk și iubita sa, Cristina Almășan, au plecat din Turcia, chiar cu o zi înainte de producerea celor două seisme consecutive ce au atins magnitudinea de 7,8 pe scara Richter, punând la pământ localități întregi și curmând viața a peste 28.000 de oameni, conform bilanțurilor de până acum. Chiar Cristina Almășan a oferit această informație pe pagina sa de Instagram, fiind îngrozită de primul bilanț al cutremurelor, care de la oră la oră a crescut. „La o zi după ce am plecat din Turcia. Fix acolo unde am fost noi, cutremur de 7,8.”, a scris aceasta pe Instagram. Cirdi Ufuk este originar din Iskenderun, o localitate port la Marea Mediterană, ce face parte din provincia Hatay, una dintre cele mai afectate de acest seism de o magnitudine devastatoare. Iskenderun este aproape de Gaziantep, provincie care a pierdut o cetate emblematică, veche de secole, dărâmat în mare parte, în urma mișcării tectonice.

uful cristina almasan e1676899039795 - Cirdi Ufuk și familia sa – scăpați prin minune de cutremurul din Iskenderun, Turcia

Cirdi Ufuk este de foarte mulți în Pitești și are un salon de beauty foarte apreciat în rândul doamnelor și domnișoarelor. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina Almășan, cunoscută în special pentru activitatea sa din social-media, cu o activitate intensă pe Tik-Tok și Instagram. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unei minuni de fetițe.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole