Cîrstoiu – retras de la Primăria Capitalei

de | 23.04.2024 07:54 | Național, Politic

După o ședință de mai bine de 13 ore de discuții și negocieri Coaliția PSD PNL a decis retragerea candidaturii argeșeanului Cătălin Cîrstoiu pentru funcţia de primar general al Capitalei, arată cei de la stiripesurse.ro. Totodată, s-a mai decis candidaturi separate la funcția de primar general al Capitalei și liste separate de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București.

Astfel, potrivit celor de la stiripesurse.ro, candidații la Sectoare vor fi comuni și la fel și listele pentru Consiliile Locale de sector. În locul lui Cătălin Cîrstoiu vine Gabriela Firea și Sebastian Burduja. Până pe 29 aprilie, PSD și PNL trebuie să adune numărul de semnături necesare. Şedinţa, ce a început luni, în jurul orei 10:00, a fost convocată în urma informaţiilor apărute în presă cu privire la starea de incompatibilitate în care s-ar afla Cătălin Cîrstoiu, care din postura de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a acordat consultaţii la o clinică privată.

Știre în curs de actualizare.

Foto descriptiv. Sursă foto:screenshot Facebbok Marcel Ciolacu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premierul Marcel Ciolacu despre argeșeanul Cătălin Cîrstoiu: „ Un om care unește, nu unul care dezbină”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Cîrstoiu | PNL | PSD

Ultimele articole