CJ cumpără 2.340 de ghiozdane cu rechizite pentru picii de pregătitoare

de | 22.06.2022 07:00 | Județean, Administrație

La toamnă, în prima zi de şcoală, prichindeii din clasele pregătitoare vor avea parte de o surpriză: aceştia vor primi gratuit câte un ghiozdan plin cu rechizite. Consiliul Judeţean Argeş a aprobat derularea şi în viitorul an şcolar a programului „Primul ghiozdan”, iar săptămâna trecută a lansat licitaţia pentru achiziţionarea a 2340 de pachete cu rechizite şcolare, pentru care a pus la bătaie un buget de 285.480 lei (fără TVA).

Ce conţine un ghiozdan

Potrivit caietului de sarcini, fiecare ghiozdan va conţine un penar, bloc de desen, set de acuarele cu 12 culori, caiet tip I, caiet de matematică, creion, gumă, ascuţitoare, riglă, stilou cu 2 rezerve, precum şi două caiete de lucru auxiliare, de minimum 128 pagini fiecare, pentru comunicare în limba română şi pentru matematică.

În plus, firma care va câştiga contractul trebuie să asigure şi o platformă online pentru cei mici, cu minimum 700 de cărţi digitale, în toate formatele electronice: videobook, audiobook, ebook, auxiliare şcolare digitale şi enciclopedii digitale.

Firmele interesate pot depune oferte până pe 1 iulie.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

9 clase de la „Zinca” – mutate la o şcoală din Piteşti pe perioada lucrărilor de reabilitare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș