Clinica Dr. Georgescu Pitești caută colaborator MEDIC OFTALMOLOG

de | 17.05.2023 09:15 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești

Clinica Dr. Georgescu Pitești caută colaborator medic oftamolog.

Clinica Dr. Georgescu

Clinica este dotată cu aparatură oftalmologică performantă de investigații și tratament medical și chirurgical- autorefkeratometru, biometru, ecograf, OCT, laser ( Argon, Yag, Iridex cyclo G6), perimetru etc, bloc operator modern( chirurgia polului anterior, injectii intravitreene ).

Oferă conditii deosebite de activitate și de dezvoltare profesională în cadrul unei clinici consacrate și aflată în continuă modernizare, care oferă servicii medicale performante și chiar unice în județul Argeș ( suntem singurul centru de tratament laser pentru retinopatie diabetică și glaucom din județ).

Colegii interesați  pot trimite CV sau obține informatii suplimentare la adresa de e-mail: mageorgescu@gmail.com.

Whatsapp 0724.027.807

Clinica Dr. Georgescu

Clinica Dr. Georgescu , de oftalmologie din Pitesti, se afla intr-o locaţie de excepţie, într-o zonă cu acces facil, la aproximativ 5 minute de centrul oraşului Pitești, în apropierea pădurii Trivale, chiar la intrare în parc, lângă Palatul Copiilor şi Institutul Forestier.

Foto: Facebook Clinica Dr. Georgescu

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: