Județul Argeș, parte într-un important proiect de depistare precoce a virusului Hepatitei C

de | 16.05.2023 14:46 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

Miercuri, 17 Mai, de la ora 16:00, sunteți invitați la conferința de presă de lansare a Campaniei “#SALVEAZĂ O VIAȚĂ #SALVEAZĂ-ȚI VIAȚA”.

Conferința se va ține la sediul Instituției Prefectului județului Argeș.

Alături de prefectul Radu Perianu vor fi coordonatorii proiectului: domnul profesor universitar doctor Viorel Jinga, Rectorul UMF Carol Davila București, domnul profesor universitar doctor Dan Gheonea, Rectorul UMF Craiova, domnul șef de lucrări doctor Gindrovel Dumitra, secretarul general al Colegiului Național al Medicilor și reprezentantul partenerilor Dacia Renault, doamna Marinela Bucur, directorul HR din cadrul companiei.

Important de menționat este că prin această campanie, “#SALVEAZĂ O VIAȚĂ #SALVEAZĂ-ȚI VIAȚA” -se vor face GRATUIT teste pentru depistarea virusului Hepatitei C, în zilele de 19 Mai, 20 Mai și 21 Mai, în Piața Primăriei din Pitești.

Este vorba despre o analiză de sânge recoltat din deget la care se dă rezultatul pe loc.

Vă așteptăm mâine cu toate detaliile și informațiile legate de acest proiect de care sperăm să beneficieze cât mai multe persoane în cele 3 zile de testare”, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu. 

 

Foto: doc.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului Argeș

Ultimele articole