Bat clopote de nuntă pentru acești nativi! Zodia care va fi cerută în căsătorie

de | 22.01.2023 09:40 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Bat clopote de nuntă pentru acești nativi! Zodia care va fi cerută în căsătorie

Anul 2023 pare să fie extrem de bun din punct de vedere sentimental pentru unii dintre nativii semnelor zodiacale. Ba chiar, pentru o zodie bat clopotele de nuntă, potrivit astrologilor.

La finalul acestei luni, nativii acestei zodii ar putea avea parte de o surpriză din partea partenerului de viață, iar pentru unii dintre ei se anunță chiar și cereri în căsătorie.

Zodia care are șanse mari să se logodească la finalul lunii ianuarie este berbec. Femeile din această zodie sunt pe un norișor în relația de cuplu, iar în curând partenerul le-ar putea pregăti o surpriză: un inel și o cerere în căsătorie.

Cei care nu vor face planuri de căsătorie, vor trece într-un alt nivel al relației, mult mai serios. Unii berbeci vor face un pas înainte, în acest sens. Fie îi vor prezenta pe partenerii de viață părinților, fie vor decide să se mute împreună cu persoana iubită sau plănuiesc să aducă pe lume un copil.

Latura profesională este așa cum și-au dorit-o, având în vedere că mulți dintre berbeci au lucrat la acest aspect în anul 2022. Astfel, cei mai mulți dintre acești nativi doresc, în 2023, să se axeze mult mai mult pe partea personală, iar finalul acestei luni reprezintă o perioadă ideală pentru ceea ce urmăresc.

Foto descriptiv Yve.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Horoscop 2023. Care sunt zodiile cele mai norocoase

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: