Horoscop 2023. Care sunt zodiile cele mai norocoase

de | 01.01.2023 18:07 | Știri, Lifestyle, Național

 

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la un post de televiziune despre horoscopul anului 2023  și a divulgat care sunt cele mai norocoase zodii ale anului care tocmai a început.

Se pare că anul 2023 va fi influențat destul de tare de intrarea lui Saturn în zodia Peşti, ceea ce înseamnă că mai toate zodiile vor trece prin mai multe încercări și vor primi lecţii de viaţă.

2023 este un al al noilor experiențe:

E o haină cu două feţe. Purtaţi-o pe care vă place!”, a precizat astrologul.

Două dintre zodii vor fi mai norocoase anul acesta, având pe Jupiter de partea lor. Acestea sunt Berbecul și Taurul.

 

horoscop 2023

 

Haideți să află ce rezervă anul 2023 fiecărei zodii în parte conform astrologilor:

 

Berbecii au planuri noi și mari în noul an. Ce trebuie să știe este că totul se va concretiza la momentul potrivit.

Taurii sunt sfătuiți să iasă anul acesta din zona de confort și să îndrăznească să facă unele schimbări.

Gemenii vor avea din nou liniște anul acesta și sunt sfătuiți să se ocupe mai mult de propriile plăceri, să se pună pe ei pe primul loc.

Racii sunt cunoscuți ca familiști și prieteni loiali, având tendința de a se agăța de trecut. Anul acesta aceștia sunt sfătuiți să își facă curaj și să renunțe la tot ce este negativ în viața lor.

Leii vor fi norocoși din punct de vedere sentimental în anul 2023. Aceștia vor cunoaște persoane de la care vori învăța lucruri și persoane de care se vor atașa.

Fecioarele vor avea un an cu schimbări. Energia pozitivă îi va însoți și vor descoperi noi pasiuni, noi locuri dar și oameni.

 

horoscop 2023

 

Balanțele realizează că nimic nu este veșnic și sunt îndemnați să profite de noile oportunități care se ivesc în viața lor. Simt nevoia de o scimbare.

Scorpionii sunt persoane care adoră să facă planuri pe care să le transforme în dorințe iar anul 2023 este anul în care este posibil ca unii dintre ei să concretizeze o investiție importantă.

Săgetătorii sunt sfătuiți ca în noul an ce tocmai a început, să comunice mai mult, să își exprime cât mai clar dorințele deoarece toți cei din jurul lor nu au cum să citească gândurile.

Capricornii vor avea în 2023 mult noroc din punct de vedere financiar și professional. Vor avea ocazia să profite de oportunități și să învețe din provocări.

Vărsătorii vor avea parte de o perioadă cu transformări și provocări iar cu mulă răbdare și tenacitate vor reuși  să facă față acestora.

Peștii sunt sfătuiți ca în 2023 să fie mai recunoscători, să aprecieze mai mult tot ceea ce au și să se bucure mai mult de prezent.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole