anchetaonline.ro

Cod galben de ninsori și viscol în Argeș și alte județe din țară

de | 14.12.2022 13:50 | Știri, Lifestyle, Național

  • Avertizare ANM de vreme rea!

 

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare meteo Cod galben de ninsori, viscol și polei. Aceasta vizează județul Argeș și alte 10 județe din România.

Codul galben este valabil în intervalul 14 decembrie, ora 18:00 – 15 decembrie, ora 08:00.

cod-galben-de-ninsori

 

În această noapte în Munții Banatului și în Carpații Meridionali va ninge viscolit, vizibilitatea va fi scăzută și sunt anunțate rafale de vânt de 70…90 km/h.

Îndeosebi în prima parte a nopții va ninge moderat cantitativ și local se va depune strat de zăpadă în vestul și nord-vestul Oltenei, precum și în sudul Banatului “, se menționează în avertizarea meteo de la ANM.

ANM a emis de asemenea și o informare meteo de precipitații mixte și depuneri de polei. Aceasta va fi valabilă în intervalul 14 decembrie, ora 18:00 – 15 decembrie, ora 10:00.

Precipitații mixte se vor semnala în jumătatea sudică a teritoriului, în Oltenia, sudul Banatului și în nordul Munteniei iar în restul teritoriului va ploua.

Cantitățile de apă vor depăși izolat 10…15 l/mp, îndeosebi în sud-vest.

Totodată pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

 

Foto descriptiv

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: