El este polițistul care s-a împușcat în cap, după ce și-a tăiat venele! Avea 21 de ani

de | 14.12.2022 13:06 | Știri, Eveniment, Național

 

El este polițistul din Târgu Bujor care și-a luat viața, împușcându-se în cap cu arma din dotare, asta după ce mai întâi și-a tăiat venele.

Marius avea 21 de ani era agent de poliție în Cavadinești. Acesta lucra în MAI de doar 9 luni.

Polițistul a fost găsit de mama sa.

 

politist-targu-bujor

Sursa: antena3.ro

 

Nu se știe încă motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest extrem. Din primele informații, se pare că se despărțise recent de iubita sa.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili modul în care s-a petrecut incidentul.

La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență.

 

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, au transmis aseară reprezentanții IPJ Galați.

 

Potrivit antena3, polițistul era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022. Acesta trecuse testarea psihologică.

 

Sursa foto: Facebook

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: