anchetaonline.ro

COD GALBEN de vreme rea! Se întorc furtunile

de | 09.06.2022 10:20 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Vremea se schimbă iarași, începând de astăzi, iar furtunile se vor reîntoarce. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteo Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Alerta meteo intră în vigoare astăzi, de la ora 12:00, fiind valabilă până la ora 21:00. Instabilitatea atmosferică își va face simțită prezența în vestul şi nordul ţării, urmând să se extindă în zilele următoare pe tot teritoriul.

harta meteo - COD GALBEN de vreme rea! Se întorc furtunile

Foto ANM

În intervalul menționat, în Crișana, Maramureș, local în Transilvania, Banat și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântuluiși izolat grindină și vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40 l/mp”, transmite Administrația Națională de Meteorolgie.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Alertă aeriană! Zbor suspect peste România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie