Codruț Schneider a preluat mandatul de manager interimar al Spitalului Mioveni

de | 01.12.2023 09:04 | Mioveni, Lifestyle

Din data de 28 noiembrie, Codruț Schneider a preluat mandatul de manager interimar al Spitalului Mioveni, unitate medicală în cadrul căreia a mai activat din postura de director economic.

Codruț Schneider a primit votul Consiliului de Administrație al spitalului pentru o perioadă de șase luni, la finalul mandatului dr. Mircea Stoian, cel care a condus Spitalul Mioveni de la jumătatea anul 2021 până în prezent, potrivit informării publicate de administrația locală.
Consiliul Local și conducerea Primăriei Mioveni dorește să îl asigure pe domnul Codruț Schneider, în noua sa calitate, de toată încrederea și deschiderea de care s-a bucurat și actuala conducere a spitalului până în prezent, cu scopul de a menține un climat de colaborare cât mai transparent și benefic, atât la nivel instituțional, cât și al comunității”, se preciza în informarea transmisă. 

Foto: Facebook

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Mioveni

Ultimele articole