Coldplay vine în România pentru prima oară, în 2024

de | 18.07.2023 00:07 | Știri, Lifestyle, Național

Veste bună pentru iubitorii de rock!

Coldplay, una dintre cele mai cunoscute trupe rock, a anunțat într-o postare pe Instagram că în 2024 va susține un turneu în Europa.

Printre țările în care vor concerta rockerii britanici se află și România.

Astfel, anul viitor formația britanică va ajunge în Grecia, România, Ungaria, Franța, Italia, Germania, Finlanda, Austria și Irlanda.

În curând! Noile date Coldplay pentru turneul din Europa în 2024, în Grecia, România, Ungaria, Franța, Italia, Germania, Finlanda, Austria și Irlanda au fost prezentate în cadrul Humankind din Amsterdam. Un anunț cu datele pentru concerte vor fi dezvăluite după ce spectacolele din Amsterdam vor ajunge la final???? Spuneți-ne ce țară europeană vă atrage atenția din această listă!”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a trupei Coldplay,

Coldplay este o formație de rock alternativ și piano-rock din Londra, Regatul Unit și este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion.

sursă foto digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Eurovision 2024. În ce oraș se va desfășura competiția anul viitor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coldplay