A comandat un iPhone 12 de pe un site de anunțuri, dar în colet a primit o bucată de lemn

de | 01.12.2023 21:15 | Național, Eveniment

A comandat de pe internet și a căzut pradă unei înșelăciuni!

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din Suceava, a avut parte de supriza vieții ei atunci când a primit acasă comanda mult așteptată.

Femeia, care a comandat, pe 23 noiembrie, un iPhone 12 de pe un site de anunțuri, a rămas uimită când a desfăcut pachetul și a găsit o bucată de lemn, în loc de smartphone-ul de ultimă generație.

Potrivit observatornews.ro, vânzătorul și-a șters contul și nu a mai fost de găsit. În aceste condiții, suceveanca nu a mai avut altceva de făcut decât să apeleze la autoritățile competente.

Polițiștii din Suceava au fost sesizați și au declanșat o anchetă, după ce femeia din localitatea Brașca a comandat de pe internet un telefon mobil. Ea credea că a plătit 900 de lei pentru un iPhone 12, dar s-a ales cu o bucată de lemn.

Din verificările efectuate, a rezultat că la data de 23 noiembrie 2023, ca urmare a vizualizării anunţului postat de un utilizator pe o platformă de anunţuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei.

La data de 29 noiembrie 2023, în timp ce femeia se afla la locuinţa de domiciliu din sat Braşca – comuna Ilişeşti, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei, reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu şi desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse şi o bucată de lemn şi nu telefonul pe care l-a comandat”, au precizat vineri oficialii Poliţiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Foto descriptiv Shutterstock

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbați din Merișani- prinși la furat de lemne

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava

Ultimele articole