Excursie în Austria cu final tragic. Elev român de 13 ani, găsit mort în fața hotelului în care era cazat

de | 01.12.2023 20:20 | Național, Eveniment

O excursie cu școala s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru un elev în vârstă de 13 ani. Copilul a fost găsit fără suflare în fața unui hotel din Austria în care era cazat împreună cu profesorii și colegii săi.

Potrivit antena3.ro, elevul ar fi căzut de pe balconul unui hotel din localitatea Wiener Neudorf, un orășel de lângă Viena, iar impactul cu solul i-a fost fatal. Tragedia a avut loc în această dimineață, pe 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României.

Echipele de intervenție austriece au fost anunțate că un elev român a fost găsit inconștient în fața hotelului.  Medicii au intervenit în cel mai scurt timp, însă în urma manevrelor de resuscitare, adolescentul a fost declarat mort.

Potrivit sursei citate, băiatul a căzut de la o înălțime de aproape 10 metri. Contextul exact al accidentului este un mister pentru toți cei implicați. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele, atât pe cea a unui accident, cât și pe cea a unei sinucideri.

Copilul de 12 ani făcea parte dintr-o clasă de elevi români, aflată într-o excursie școlară în Austria Inferioară.

De asemenea, la fața locului a fost solicitată şi o echipă de intervenție în criză pentru a le acorda sprijin psihologic colegilor de clasă.

Poliția a demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto: oe24.at

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 15 ani a murit, după ce a furat o mașină și a intrat cu ea în stâlp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Austria | Viena

Ultimele articole