Un tânăr de 15 ani a murit, după ce a furat o mașină și a intrat cu ea în stâlp

de | 01.12.2023 18:33 | Național, Eveniment

Sfârşit tragic pentru un adolescent de 15 ani. El a murit, după ce a furat o mașină și a intrat cu ea într-un stâlp. Alături de el se afla și un băiat de 18 ani, care a suferit răni.

Tragedia a avut loc astăzi, chiar de Ziua Națională a României, pe un drum din localitatea Costeşti, pe direcția de mers către Smeeni, județul Buzău.

Cei doi băieți, de 15 și 18 ani, au sustras vehiculul din faţa unei locuinţe din Costești. Apoi, deși tânărul de 15 ani nu avea permis de conducere, au plecat la plimbare cu ea.

Aventura lor s-a terminat brusc, atunci când, în timpul cursei nebune spre Smeeni, șoferul de 15 ani a scăpat mașina de sub control și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că un autoturism condus pe direcţia Costeşti către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul maşinii, în vârstă de 15 ani, din Costeşti, dar şi cu rănirea unui al ocupant, de 18 ani, din aceeaşi localitate. Persoana rănită a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.

Din păcate, în urma impactului, adolescentul de 15 ani a murit pe loc, iar cel care se afla cu el în mașină, un tânăr de 18 ani, din localitatea Costești, a fost grav rănit. El a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, din primele cercetări efectuate de către poliţişti a reieşit că, cei doi tineri ar fi sustras autoturismul, care se afla parcat în faţa unui imobil, din localitatea Costeşti. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai transmis IPJ Buzău.

Sursa foto: buzoienii.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 58 de ani din Pitești, prins beat la volan de Sfântul Andrei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Costeşti

Ultimele articole