COMESAD – 30 DE ANI DE PROIECTE NAȚIONALE EXECUTATE IMPECABIL

de | 31.07.2023 19:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle, Știri

COMESAD – 30 DE ANI DE PROIECTE NAȚIONALE EXECUTATE IMPECABIL

Fondată în 1993, ca o afacere de familie, COMESAD este un brand al Argeșului care a pornit de la zero ajungând – după trei decenii de activitate – una dintre cele mai puternice companii din regiune și din România pe domeniul său de activitate.

Și nu a fost ales un domeniu ușor, ci unul care implică extrem de multă muncă, atenție, seriozitate și o permanentă updatare a serviciilor, a personalului și a viziunii de management.

3 - COMESAD – 30 DE ANI DE PROIECTE NAȚIONALE EXECUTATE IMPECABIL

Comesad și-a început dezvoltarea – ca business și ca brand – într-un sector greu și plin de provocări, cel al construcțiilor din domeniul petrolier, iar compania și-a consolidat poziția constant, vreme de 30 de ani, adaptându-se schimbărilor și cerințelor de pe piața românească, dar mai ales așteptărilor pe care partenerii săi, mulți dintre ei internaționali, le-au avut pentru marile proiecte asumate. Pornind de la considerentele legate de dezvoltarea durabilă a sectorului energetic, domeniul petrolier a fost și probabil va rămâne multă vreme un sector de bază în industria națională. Restructurarea și dezvoltarea acestui sector  a generat  o dezvoltare accelerată a  mediului concurențial și creșterea performanțelor economice  ale companiilor care au reușit să se consolideze în acest domeniu. Iar, printre acestea, COMESAD RO reprezintă unul dintre cele mai puternice și respectate nume.

Orice companie, prin conducerea ei, caută în permanență să-și consolideze poziția pe piață, să evolueze, să se extindă. Și COMESAD RO a urmat acest traseu de business, extinzându-se și dezvoltând noi activități. Evoluția companiei a fost influențată, inevitabil, de evoluția și transformarea pieței de profil, de factori externi care au perturbat activitatea companiilor din România și din întreaga lume. Cifrele  care se regăsesc în situațiile financiare și în baza cărora pot fi analizați indicatorii de performanță reflectă evoluția, poziția, locul și rolul companiei argeșene pe piața de profil.

7 - COMESAD – 30 DE ANI DE PROIECTE NAȚIONALE EXECUTATE IMPECABIL

COMESAD RO este specializată în execuția de  conducte de transport produse petroliere (țiței, apă sărată, gaze și amestec), în instalarea și montarea de instalații și echipamente, în efectuarea de lucrări speciale (alimentări cu gaze, examinări nedistructive, teste de presiune, lucrări speciale de izolație, confecții metalice), fabricarea produselor din beton pentru construcții etc. De asemenea, este antreprenor general pentru lucrări de instalații electrice și automatizări.

Beneficiarii lucrărilor executate de COMESAD RO SA sunt principalii jucători de pe piața petrolieră din România: OMV Petrom SA și SNTGN Transgaz SA.

Pentru OMV Petrom, compania COMESAD RO execută – în baza unor acorduri-cadru – lucrări de instalare conducte din oțel, fibră de sticlă și polietilenă de înaltă densitate, lucrări de amenajare drumuri și careuri pentru foraj, echipare de suprafață și construcții de conducte la sonde de extracție și injecție, producție de prefabricate din beton.

Compania argeșeană a depășit de mult granițele județului în care s-a dezvoltat, executând proiecte ample și provocatoare în aproape toate zonele de producție ale OMV Petrom, respectiv Oltenia, Muntenia, Valahia, Moesia, Moldova, Suplac, ceea ce face din COMESAD RO un constructor care activează în întreaga țară.

sigla - COMESAD – 30 DE ANI DE PROIECTE NAȚIONALE EXECUTATE IMPECABIL

Pentru Transgaz SA – operatorul care  asigură îndeplinirea strategiei naţionale privind transportul intern şi internaţional al gazelor naturale şi dispecerizarea gazelor naturale – COMESAD RO SA a executat, de asemenea, numeroase proiecte importante, singur sau în asociere cu alte companii de profil.

Vorbește de la sine, în această direcție, rolul pe care compania de construcții argeșeană l-a avut, alături de alți constructori de top din România, în cadrul proiectului „Dezvoltarea sistemului național de transport gaze naturale pe coridorul Bulgaria-România-Ungaria-Austria – faza 1, cunoscut pe scurt drept proiectul BRUA. O lucrare amplă de interes național, un proiect strategic pentru România, pentru Ministerul Economiei și pentru TRANSGAZ, în care Comesad a asigurat peste 35 km de rețea.

Pentru viitor, compania argeșeană, devenită de mult un mare și respectat jucător național în domeniul său, își propune să-și consolideze poziția pe piață, insistând pe continuarea strategiei de dezvoltare, extindere și modernizare. Regăsim, în succesul acestei companii, materializarea muncii unei echipe axate pe performanță, seriozitatea oamenilor care își fac treaba bine, precum și un management bazat pe realitățile și dinamica pieței.

slider 1 - COMESAD – 30 DE ANI DE PROIECTE NAȚIONALE EXECUTATE IMPECABIL

Strategia de dezvoltare a grupului COMESAD are la bază următoarele principii: calitate, integritate, responsabilitate, performanță. Acestora li se adaugă experiența îndelungată acumulată în zecile de proiecte executate și profesionalismul echipei, pentru a crește valoarea produselor și a serviciilor companiei în vederea satisfacerii cerințelor clienților.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole