Comisar-șef fotografiat gol după ce a făcut sex în mașina Poliției

de | 24.10.2022 15:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Scene incredibile au fost surprinse într-o mașină de Poliție! Un agent a făcut sex în autospeciala cu care trebuia, teoretic, să se deplaseze la intervenții.

Este vorba despre un comisar-șef din Vaslui care a fost fotografiat la începutul lunii august, după ce ar fi întreținut relații intime cu o colegă, pe un câmp din județ. Scena a fost surprinsă de un martor, iar fotografia a fost trimisă la MAI.

Fapta a fost făcută publică de abia acum, când jurnaliștii ziarului Vremea Nouă au intrat în posesia imaginilor.

Ministrul Lucian Bode a fost înștiințat despre întâmplare și ar fi ordonat o anchetă. Însă, a doua zi, polițistul în cauza și-a depus dosarul de pensionare.

Cel în cauză și-ar fi recunoscut fapta, însă susține că a fost victima unei răzbunări, fotografia fiind făcută de un bărbat căruia polițistul i-a făcut dosar penal pentru trafic de persoane.

Superiorii săi ar fi ales să îi protejeze identitatea, însă, conform Stirile Pro tv este vorba despre un fost comisar-șef din zona Murgeni, Vaslui.

Foto Vremea Noua

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Prinsă beată la volan după distracția din weekend!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: