anchetaonline.ro

Jandarmeria Argeș recrutează candidați pentru școlile militare de subofițeri. 700 de locuri disponibile!

de | 24.10.2022 15:20 | Știri

  • Jandarmeria Argeș recrutează candidați pentru școlile militare de subofițeri.

 

Toți tinerii interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat de Școlile Militare de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani și Fălticeni. Sunt scoase la concurs în total 700 de locuri.

De precizat faptul că cererea-tip de înscriere se descarcă și se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv sru@jandarmeriaarges.ro,  în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

 

Important!

Data  limită  de  depunere  a  dosarelor de recrutare la sediul I.J.J. Argeș este 17 noiembrie 2022.

 

Evaluarea psihologică

Evaluarea psihologică a candidaţilor se realizează de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., conform unei planificări întocmite de către Serviciul Resurse Umane care va fi postată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș

 

 Rezultate testare psihologică    

De asemenea, rezultatele la testarea psihologică se vor afișa pe site-ul www.jandarmeriaarges.ro la secțiunea Carieră/Admitere. Pentru candidaţii care nu au promovat testarea psihologică, activitatea de recrutare încetează.

 

Proba de evaluare a performanței fizice și proba de evaluare a cunoștințelor

Proba de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 23 – 29 noiembrie 2022, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecție, potrivit arondării, iar proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 10 decembrie 2022.

 

Examinarea medicală

Examinarea medicală se realizează pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor obținute la proba scrisă, în perioada 15 decembrie 2022-20 ianuarie 2023.

 

Tematică și Bibliografie

Tematica și bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituțiilor de învățământ.

 

Date suplimentare privind condițiile  și  criteriile  specifice  de  recrutare se pot obține sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, din Municipiul Piteşti, Aleea Negoiul, nr. 2, jud. Argeș și la numerele de telefon:0248/211505, 0248/ 211502 interior 24531/24500.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jandarmeria Argeș