Teribiliști de 19 ani potoliți de polițiști! „Zburau” cu viteză pe Frații Golești

de | 24.10.2022 14:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Doi tineri, fiecare în vârstă de 19 ani, cu permisele de conducere abia obținute, au și rămas fără documente.

Ambii au fost prinși, în weekendul ce tocmai s-a încheiat, în timp ce conduceau cu viteză excesivă pe b-dul Frații Golești din Pitești.

Primul dintre aceștia, un tânăr de 19 ani din Pitești, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 134 km/h.

Cel de-al doilea, conducea cu 127 km/h tot pe b-dul Frații Golești.

Cei doi tineri șoferi s-au ales cu câte o amendă de 1.305 lei, iar permisele de conducere le-au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Atât în localităţi, cât şi în afara acestora, circulați cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă. În cazul în care aderența la partea carosabilă sau  vizibilitatea sunt afectate, adaptați viteza și evitați acţionarea bruscă a volanului şi a frânei, şi utilizaţi cu precădere frâna de motor, pentru evitarea acvaplanării sau derapajelor necontrolate”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Prinsă beată la volan după distracția din weekend!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: