anchetaonline.ro

Cadastru gratuit pentru comuna Bradu!

de | 24.10.2022 14:25 | Știri, Administrație, Județean

Bradu va beneficia de cadastru gratuit prin Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), care a încheiat contractul de prestare a serviciilor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a terenurilor și a imobilelor din localitate, cu finanțare 100% de la bugetul de stat.

Am avut o întâlnire cu reprezentanții ANCPI și urmează o campanie publică prin care se va face o informare legată de procedură și pașii pe care îi avem de urmat în perioada următoare!”, a anunțat primarul Dan Stroe.

Potrivit datelor publice, în Bradu, suprafața supusă acestor lucrări este de 3.528 hectare.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară se desfășoară în cadrul programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) și sunt gratuite pentru cetățeni.

Finanțarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bani de la stat pentru acești români

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu