Comisarii Bîlă şi Ghinea, la loc comanda! Cei doi ofiţeri s-au întors pe vechile funcţii!

de | 24.08.2022 07:30 | Județean, Administrație

După doi ani de „exil” comisarul-şef Leonard Bîlă s-a întors acasă! În mai 2020, ofiţerul argeşean, care la vremea respectivă era şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Argeş, a fost desemnat să conducă Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, în calitate de director împuternicit.

comisar leonard bila sef caini sibiu

Comisarul-şef Leonard Bîlă – din nou şef la Ordine Publică

Deşi iniţial declarase în presa sibiană că își dorește să se înscrie pentru funcția de director atunci când aceasta va fi scoasă la concurs, sătul de navetă, Leonard Bîlă a ales să fie alături de familie, mai ales că în cei doi ani la centrul de dresaj nu a avut chiar viaţă uşoară, la un moment dat sindicatul poliţiştilor reclamându-l la ministrul Vela şi la şeful IGPR. În perioada în care Leo Bîlă a condus Centrul Chinologic al Poliţiei Române, şase câini de aici au fost dresaţi să depisteze infecția cu Covid, reuşind să detecteze în proporție de 100% probele cu SARS-CoV-2, în cadrul unui proiect pilot de cercetare.

Comisarul-şef Sorin Ghinea a revenit la Poliţia Ştefăneşti

De câteva săptămâni, comisarul-şef Leonard Bîlă şi-a reluat vechea funcţie din fruntea Serviciului Ordine Publică, post pe care comisarul-şef Sorin Ghinea a trebuit să îl elibereze după doi ani de interimat. În aceste condiţii, Sorin Ghinea s-a văzut în situaţia de a se întoarce la rândul său pe funcţia pe care o ocupa înainte de a veni la Ordine Publică, respectiv cea de şef al Poliţiei Ştefăneşti, unde i-a ţinut locul, în tot acest timp, comisarul-şef Bogdan Marin.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuţ-Dragoş Crînguş – noul preşedinte al Judecătoriei Piteşti

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: