anchetaonline.ro

O companie aeriană va începe să își cântărească toți pasagerii !

de | 01.06.2023 18:07 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

O companie aeriană a anunțat că, începând de luna viitoare, va începe să își cântărească toți pasagerii care vor urca la bordul aeronavelor, conform Antena 3 CNN.

Măsura va fi pusă în aplicare începând cu data de 2 iulie 2023, în urma cererii făcută de Autoritatea Aviației Civile din Noua Zeelandă. Acest lucru va avea loc la Aeroportul Internațional Auckland.

Totul stă la baza unui sondaj privind greutatea pasagerilor iar această este o modalitate de a colecta date despre sarcina și distribuția greutății pentru avioane.

Cântărim tot ceea ce se află pe aeronava, de la încărcătură la mesele de la bord, până la bagajele din cală. Pentru clienți, bagaje pentru echipaj și bagaje de mână, folosim greutăți medii, pe care le obținem în urma acestui sondaj”, a precizat specialistul în îmbunătățirea controlului sarcinii al companiei aeriene, Alastair James, într-un comunicat.

De asemenea, compania aeriană susține că datele colectate vor fi anonime pentru a proteja confidențialitatea pasagerilor.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție șoferi! Blocaj de kilometrii întregi la Grădina Zoo Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: