Concert „Vița de Vie” la Crama Marcea

de | 25.05.2023 18:25 | Știri, Județean, Lifestyle, Ștefănești

  • Super concert Concert Vița de Vie la Crama Marcea în data de 1 iunie!

Marcea
Vița de Vie va susține un concert live în vie.
Pentru ca joi, 1 iunie este ziua copilului, organizatorii anunță că accesul tuturor copiilor este gratuit, cei sub 18 ani, însoțiți de un adult.
Opening hours 18:00.
Pentru cei interesați, biletele pot fi achiziționate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-stefanesti-concert-vita-de…/
Dacă decideți să mergeți mai devreme de ora 18:00, Crama Marcea are deschis la wine-bar.

Wine bar with a wiew!”

Marcea bar vieMarcea bar vie

Crama Marcea a fost inaugurantă în anul 2016 si reprezintă o inovație în domeniul vinificației din România. Este prima și singura cramă complet independentă din punct de vedere energetic. Energia electrica fiind produsă de panouri fotovoltaice montate pe acoperiș, în timp ce energia termică este preluată din adâncul pământului, energie geo-termală, printr-o pompă de caldură.

marcea sport -crama

Aceasta are o capacitate maximă de vinificare de 1000 de hectolitri/an și o capacitate de stocare de 2000 de hectolitri.

De asemenea crama este prevazută cu spațiu de maturare a rezervelor cu temperatura si umiditate controlate.

Podgoria este situată la 11 km de Pitești, pe cel mai înalt deal din localitatea Ștefănești și se întinde pe 25 de hectare.

marcea sport -podgoria

Adresă: Drum Exploatare Marcea, Ștefănești, România

Foto: Facebook Crama Marcea

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: