anchetaonline.ro

Argeș: Un grup de proxeneți a fost descoperit! 16 persoane exploatate!

de | 25.05.2023 18:18 | Știri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – S.C.T.P., împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești, au făcut, la data de 25 mai, 11 percheziții domiciliare, pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Perchezițiile au avut loc în județele Ilfov și Dâmbovița.

Astfel, un grup infracțional organizat a fost constituit la începutul anului 2022. Acest grup era specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, care a acționat până în prezent.

Membrii grupului racolau și exploatau sexual, pe teritoriul României, 16 persoane. Victimele au fost obligate să practice prostituția. În acest scop, au fost utilizate site-urile de promovare a serviciilor sexuale.

Au fost puse în executare 18 mandate de aducere.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite IPJ.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minora de 12 ani din Pitești, dispărută, a fost găsită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: