Activități preventive în cadrul ,,Săptămânii prevenirii criminalității”! 145 de persoane au luat parte!

de | 25.05.2023 18:26 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat, în cursul zilei de ieri, miercuri, 24 mai, activități care se subscriu celor planificate în ,,Săptămâna prevenirii criminalității”.

Aastfel, organele de lege au fost prezenți în parcurile, stațiile de autobuz, piețele și locurile aglomerate din municipiul Pitești, pentru a transmite sfaturi cetățenilor despre cum se pot proteja să nu devină victime ale infracțiunilor contra patrimoniului.

ipj - Activități preventive în cadrul ,,Săptămânii prevenirii criminalității”! 145 de persoane au luat parte!

Activitățile au constat în discuții preventive cu cetățenii și distribuirea de broșuri și flyere cu mesaje preventive. Oamenii au fost sfătuiți să nu păstreze în casă sume importante de bani și să nu divulge altor persoane ce bunuri de valoare dețin. De asemenea, când pleacă de acasă, chiar și pentru perioade scurte de timp, să încuie ușa și să închidă ferestrele; să apeleze doar la firme autorizate, în cazul lucrărilor de întreținere/reparații și să nu anunțe pe rețelele de socializare plecările de acasă.

În urma acțiunii, au fost informați120 de adulți și 25 de minori.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Un grup de proxeneți a fost descoperit! 16 persoane exploatate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole