CONCURS: Se caută manager pentru Spitalul de la Valea Iaşului

de | 25.10.2022 17:30 | Știri

La Spitalul de Pneumoftiziologie Sf. Andrei Valea Iasului, care vreme de doi ani s-a aflat în linia întâi a luptei anti-COVID, se organizează concurs pentru funcţia de manager, în prezent ocupată de Florentina Matei. Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să fie absolvenți cu diplomă a studiilor universitare de licență sau de master fie în medicină, științe juridice sau științe economice și să aibă cel puţin 5 ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până cel târziu pe 4 noiembrie, examenul propriu-zis având două etape: proba scrisă constând într-un test grilă, care va avea loc în data de 15 noiembrie, şi cea orală, constând în susținerea proiectului de management, care se va desfășura pe baza temelor cadru, în data de 21 noiembrie şi la care vor putea participa doar candidaţii care au trecut de proba scrisă.

Concurs şi pentru conducerea UAMS Domneşti

UAMS DOMNESTI

De asemenea, Consiliul Judeţean Argeş a scos la concurs postul de director al Unității de Asistență Medico-Socială Domnești (UAMS Domneşti), pentru care doritorii pot depune dosare de înscriere până cel târziu vineri, 28 octombrie. Studiile superioare într-unul din domeniile medicină, ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, economie sau asistenţă socială reprezintă condiţie pentru a putea participa la concursul care se va desfăşura în zilele de 14 şi 16 noiembrie, atunci când sunt programate proba scrisă, respectiv interviul.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou medic ortoped în echipa Spitalului Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole