anchetaonline.ro

Un nou medic ortoped în echipa Spitalului Mioveni

de | 13.10.2022 14:53 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni

 

Unitatea medicală din Mioveni și-a îmbogățit echipa de specialiști cu un nou doctor. Medicul Vlad Florin Obreja are 31 de ani, a terminat Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila” din București şi a efectuat rezidenţiatul la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular “Foișor” București. De asemenea, dr. Vlad Obreja este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT, precum și membru al European Society of Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA). Din această săptămână domnia sa face echipă alături de Theodor Popa, medic specialist Ortopedie și Traumatologie, care  a efecutat recent o nouă intervenție în premieră la Spitalul Mioveni, o operație minim invazivă, redând mobilitatea genunchiului unui pacient care este fotbalist profesionist.

Pentru consultații este nevoie de programare la numărul de telefon 0372.791.212 și de bilet de trimitere de la medicul de  familie/specialist.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: