anchetaonline.ro

Se întâmplă în Argeș! Șofer prins beat la volan de două ori în aceeași zi

de | 25.10.2022 18:10 | Știri, Costești, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un bărbat de 51 de ani, din Costești, a reușit „performanța” de a fi prins beat la volan de două ori în aceeași zi.

Totul s-a petrecut, luni, 24 octombrie, când în jurul orei 17:00, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești l-au depistat în oraș, în timp ce conducea o mașină, fiind beat la volan.

În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, prin urmare, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Așa cum prevede legea în astfel de cazuri, șoferul s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Câteva ore mai târziu, seara, omul a urcat din nou la volanul autoturismului, beat fiind. De această dată, bărbatul a reușit să și lovească două mașini parcate, tot în orașul Costești. Din fericire, nu au rezultat persoane rănite în urma evenimentului.

Astfel, pentru fapta sa, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Temperaturi de vară la final de octombrie! Când va fi prima ninsoare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: