Medicul fotbaliştilor argeşeni îşi face clinică în Piteşti

de | 25.10.2022 18:30 | Lifestyle, Pitești

O nouă clinică urmează să fie construită în Piteşti, pe strada Gării la nr. 26. În acest sens, a fost depusă la Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş documentaţia în vederea obţinerii avizelor necesare. Potrivit documentaţiei, pe un teren cu suprafaţa de 293 mp se doreşte construirea unui imobil cu destinaţia clinică medicală, cu regim de înălţime P+2E – 3R, cu suprafaţa la sol de 114 mp şi cu acces inclusiv din str. Tudor Vladimirescu.

Iniţiatorul proiectului, Teodor-Viorel Nicola, este medic specialist medicină sportivă şi medicul echipei de fotbal CS Mioveni – conform site-ului clubului. Totodată, dr. Viorel Nicola, specialist în cadrul Policlinicii Sportive din Pitești, este şi medicul care îi testează periodic pe fotbaliştii de la FC Argeş, astfel încât cel mai probabil viitoarea clinică va fi destinată acestei ramuri a medicinei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ozonoterapie la clinica Forte Vita , o terapie benefică, fără efecte adverse

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CS Mioveni | FC Arges | Pitești