anchetaonline.ro

Un nou concurs la DNA Piteşti – 3 posturi de procuror disponibile!

de | 20.12.2022 10:03 | După subiect, Eveniment, Pitești

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat săptămâna trecută organizarea interviurilor pentru ocupoarea a nu mai puţin de 41 de posturi de procurori, 18 la structura centrală, unul la Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupție săvârșite de militari şi 22 de posturi în cadrul serviciilor teritoriale. Cu acest prilej, au fost scoase la concurs şi cele trei posturi vacante de la DNA Piteşti, pe care instituţia anticorupţie încearcă de ani de zile să le ocupe.

La concurs se pot înscrie, până cel târziu pe 28 decembrie, procurorii care nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani, cu excepția cazurilor în care a intervenit radierea sancțiunii disciplinare, care au o bună pregătire profesională, o conduită morală ireproșabilă şi cel puțin 10 ani vechime ca procuror sau judecător.

Concursul constă în susținerea unui interviu în fața comisiei de interviu, care va avea loc la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Bucureşti, în perioada 18-20 ianuarie 2023.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Contabila Primăriei Corbi- trimisă în judecată de DNA! Ar fi plătit ratele cu banii instituției

Citește articolele pe același subiecte: Direcţia Naţională Anticorupţie | DNA Pitesti
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: