anchetaonline.ro

Anunț pentru pensionari! Data la care vor primi banii în ianuarie 2023

de | 20.12.2022 09:42 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț privind data la care pensionarii ar putea primi banii în luna ianuarie 2023.

Potrivit acestuia, banii de pensii vor intra până la data de 15-17 ianuarie. De asemenea, Marius Budăi a specificat că se va lucra și în weekend și vor fi luate toate măsurile ca banii că ajungă la români.

Cetățenii trebuie să știe, că în fiecare an, discutăm despre acest aspect și anume că începe anul bugetar și o zi-două, până când se deschid conturile, până se alimentează, după care imediat facem virarea sumelor către Poșta Română și cu siguranță se va lucra și în week-end și se va încerca ca până în 15-17 ianuarie, să putem achita toate pensiile și toate măsurile, ca banii să ajungă la cetățeni. Mobilizare există”, a transmis ministrul Muncii, potrivit Antena 3.

Mai mulți bani pentru pensii în 2023

Totodată, ministrul Muncii a reamintit că pensia minimă va fi majorată în 2023. Astfel, românii vor primi 1.125 de lei. De asemenea, Marius Budăi a vorbit și despre măsurile de sprijin aplicate în luna ianuarie.

Se va primi prima tranşă din cei 1.000 de lei decişi plus 500 de lei, deci va lua 1.625 de lei sumă finală, înscrisă pe drepturile aferente pensiei, plus măsurile de sprijin pe luna ianuarie 2023”, a transmis acesta.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere sociale – Veste bună! Intră pe card banii pentru tranșa 4!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: