anchetaonline.ro

Contabila Primăriei Corbi- trimisă în judecată de DNA! Ar fi plătit ratele cu banii instituției

de | 19.12.2022 13:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Contabila Primăriei Corbi din județul Argeș a fost trimisă în judecată de DNA pentru abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals.

Potrivit procurorilor, femeia, Elena Groșanu, ar fi semnat și prezentat la Trezoreria municipiului Curtea de Argeş, un număr de 808 ordine de plată și și-ar fi plătit ratele cu banii instituției.

Acum, contabila a fosr trimisă în judecată de procurorii DNA (Direcția Națională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti), în stare de arest preventiv.

De asemenea, a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra mai multor bunuri mobile şi imobile ce aparţin femeii. În acest caz, Primăria Corbi se constituie parte civilă.

Prin aceste demersuri, inculpata ar fi creat instituţiei publice unde îşi desfăşura activitatea un prejudiciu de 1.901.786 lei, concomitent cu obţinerea unor foloase necuvenite de către alte persoane”, precizează procurorii.

Foto News.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dosarul DNA de la Corbi a plecat de la sesizarea primăriței! Anca Baciu a găsit nereguli în contabilitate!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: