Conducerea CJ și parlamentarii îl felicită pe primarul din Priboieni!

de | 15.03.2024 09:36 | Rural

Vești bune pentru sistemul educațional din comuna Priboieni. Un nou obiectiv de investiții a fost finalizat, miercuri având loc recepția unei noi săli de sport, construită la standarde moderne. De proiect vor beneficia 220 de elevi, care vor avea de acum posibilitatea să își desfășoare activitatea în condiții cât mai bune.

Proiectul are o valoare de 2 milioane de lei și a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții. Sala de sport a fost finalizată în luna ianuarie 2024. Sala de sport are o suprafață de joc de 170 mp, patru vestiare, dușuri pentru fete, dușuri pentru băieți și pentru profesori, grupuri sanitare, birou pentru profesori, cabinet medical, depozit de materiale sportive. Investiția oferă copiilor oportunitatea de a beneficia de condiții moderne în care să își desfășoare activitatea, fiind un obiectiv așteptat și dorit, atât de elevi, cât și de cadrele didactice.

sala de sport la Priboieni - Conducerea CJ și parlamentarii îl felicită pe primarul din Priboieni!

La recepția sălii de sport au fost prezenți și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, și Adrian Bughiu, vicepreședintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, care și-au exprimat susținerea față de demersurile inițiate de administrația locală din Priboieni.

receptie sala de sport Priboieni - Conducerea CJ și parlamentarii îl felicită pe primarul din Priboieni!

Suntem alături de oamenii din Priboieni și de domnul primar Lupu, unul dintre cei mai harnici și gospodari primari ai județului Argeș. Printr-o colaborare strânsă între administrația locală, județeană și guvernamentală putem contribui la dezvoltarea fiecărei localități din județ, a declarat Remus Mihalcea.

Priboieni este un exemplu de bună practică, un exemplu de management în ceea ce privește echipa de conducere a Primăriei și a Consiliului Local. Vor urma și alte proiecte la care și Consiliul Județean Argeș, condus de președintele Ion Mînzînă, are un aport important. Priboieni chiar arată ca o localitate europeană, a afirmat Adrian Bughiu.

sala de sport Priboieni 3 - Conducerea CJ și parlamentarii îl felicită pe primarul din Priboieni!

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

Priboieni – un șantier deschis. Proiect pentru asfaltarea a 11 străzi. Toți locuitorii din Priboieni vor avea apă și canalizare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Priboieni | Sorin Lupu