anchetaonline.ro

Conduită agresivă la volan, în valoare de 580 de lei! Atât l-a costat pe un șofer șicanarea în trafic!

de | 03.07.2022 20:24 | Știri, Eveniment, Județean

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş împreună cu cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, și au aplicat 357 de sancțiuni în ultimele 48 de ore.

Toate acestea, însumând suma de peste 84.000 lei. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeşau au reținut 39 de permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare, în județul Argeș.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau de vizibilitate îngreunată.”, anunță Poliția Română.

În cursul zilei de sâmbătă, 2 iulie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 38 de ani, din Mărăcineni, care șicana în trafic, un alt șofer. Bărbatul conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din Pitești, având direcția de deplasare dinspre Mărăcineni spre Pitești. Acesta a dat numeroase semnale luminoase unui alt participant la trafic, pentru a-l determina să elibereze banda.

Ca urmare a abaterii, conducătorul auto a primit o amendă în valoare de 580 de lei, și de asemenea, i-a fost reținut permisul pentru 30 de zile.

Totodată, în decursul zilei de ieri, Poliția Română a depistat trei persoane care au condus fără drept, și încă trei persoane care au condus cu alcoolemia mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acestora le-au fost aplicate sancțini.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Activitate antidrog la festivalul ,,FOLK IN”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Mărăcineni | Pitești | Poliția Română