anchetaonline.ro

( VIDEO) 11 persoane au transformat o autoutilitară într-o piscină, în Bogați!

de | 03.07.2022 18:40 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

În cursul zilei de ieri, 02 iulie, o autoutilitară în care erau prezente mai multe persoane circula pe raza localității Bogați. Astfel,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați printr-un telefon de Urgență 112, cu privire la faptul că aceștia deranjau liniștea publică, provocînd mai mult zgomot

Autovehiculul a fost depistat în trafic de către un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni care s-a prezentat la fața locului. Polițiștii au descoperit 11 persoane în autoutilitară, aceștia o transformaseră într-o piscină și se bucurau de vremea de afară!

Șoferul autoturismului, în vârstă de 33 de ani, din Bogați a primit o amendă de 870 de lei. Cele 10 persoane pasagere au primit, de asemenea, o amendă de 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vezi VIDEO aici!

Foto descriptiv/ Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Activitate antidrog la festivalul ,,FOLK IN”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni | Topoloveni