Consiliul Județean Argeș finanțează turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități!

de | 02.08.2022 16:25 | Știri, Eveniment, Județean

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, alături de vicepreședintele Adrian Dumitru BUGHIU și de administratorul public al județului, Marius Cristian Puiu, au fost vizitați, în cursul zilei de azi, 2 august, de către reprezentantul Asociației “Primii pași spre performanță”, Alexandru Flavian Crăciun.

Ca și în alți ani, turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități, BRD ARGEȘ OPEN WHEELCHAIR TENNIS, ediția a V-a este finanțat de Consiliul Județean Argeș. Turneul se va desfășura în comuna Bascov, în perioada 11-14 august 2022. La acesta vor participa 38 de sportivi din 10 țări.

Acest turneu realizat alături de Asociația „Primii pași spre performanță”,și de Federația Română de Tenis. Astfel, se promovează sportul de performanță în rândul tinerilor cu dizabilități.

În acest caz, Consiliul Județean Argeș va susține Asociația „Primii pași spre performanță” cu suma de 15.000 lei, pentru cheltuielile necesare (masă jucători, transport jucători, cazare jucători/ staff, trofee, materiale promoționale (flyere, bannere, afișe, tricouri) care fac parte din organizarea turneului internațional de tenis.

Evenimentul, unic în România organizat de Asociația „Primii pași spre performanță” și Tenis Club AS Pitești se află sub înaltul patronaj al Federației Române de Tenis și al Federației Internaționale de Tenis și este realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Pitești și Primăria Bascov. Prin organizarea acestui turneu se dorește să se promoveze sportul de performanță în rândul persoanelor cu dizabilități, iar obiectivul acestui turneu este acela de a demonstra că în România există un climat favorabil înaltei performanțe în sport în general și în scaun rulant în special.”, anunță Consiliul Județean Argeș.

Programul evenimentului:

Miercuri, 10 august, ora 12.00, conferința de presă – Primăria Pitești.

Joi, 11 august, ora 17.00 – Festivitatea de deschidere a turneului, în incinta bazei sportive “STAR ARENA” Bascov.

Duminică, 14 august, ora 12.00 – Festivitatea de premiere.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat reținut de polițiști și trimis în judecată! A lovit un pieton și a fugit de la locul faptei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: BRD | Consiliul Județean Argeș | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole