S-au constituit filialele USR la Izvoru și Ungheni

de | 26.03.2024 14:31 | Rural, Politic

Cei de la USR Argeș anunță că s-au constituit filialele la Izvoru și Ungheni. Filialele și-au ales liderii: USR Izvoru pe George Niță, USR Ungheni pe Mădălina Badea. Ședința de constituire a fost prezidată de Narcis Mircescu, senator și președinte al USR Argeș împreună cu fostul prefect al Argeșului, Emilia Mateescu.

”Este un mare pas în democratizarea locală a celor două comune, după un timp îndelungat în care cetățenii din Izvoru și Ungheni au trăit într-un sistem feudalist, în care baronii locali se consideră imbatabili”, a transmis Bogdan Badea, coordonatorul zonal, potrivit sursei citate.

“În sfârșit, avem cu cine! Cetățenii din Izvoru și Ungheni au de ales între dreapta modernizatoare constituită de USR și stânga coruptă de PSD-PNL și alte ramuri ale lor.”, a completat Narcis Mircescu, potrivit sursei citate

”Românii merită să fie respectați, să le fie respectată demnitatea și să fie tratați ca scopuri în sine, nu ca mijloace în scopuri electorale. Este dezamăgitor ce se întâmplă în politica românească, cum vor PSD și PNL să îndrepte România spre orizonturi totalitare.

Oamenii au de ales dacă vor o Românie democrată sau o Românie în care nu au voie să deranjeze cu ideile lor.”, a precizat Emilia Mateescu, potrivit informării primite.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR strânge semnături pentru locale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş