anchetaonline.ro

Consultare publică. Primăria vrea să facă o parcare subterană în zona Prundu!

de | 08.02.2023 16:21 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean, Pitești

Administrația municipală din Pitești vrea să facă o parcare subterană în cartierul Prundu. Autoritățile au publicat un anunț prin care îi invită pe cetățeni ca până la data de 28 februarie 2023 să vină cu opinii faţă de această intenţie investiţională.

”Municipalitatea piteșteană aduce la cunoștința publicului intenția de realizare a investiției ”Construire parcare subterană Piața Prundu” pe terenul în suprafață de 4048,00 mp situat în municipiul Pitești, strada Aleea Pieței Prundu nr.2. Piteștenii sunt invitați ca, în perioada 07.02.2023 – 28.02.2023, să formuleze în scris observații, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare faţă de această intenţie investiţională, prin înregistrarea acestora la Compartimentul Relații Publice, intrarea D, din incinta primăriei, prin e-mail la adresa primaria@primariapitesti.ro, prin fax la nr. 0248 212166 sau prin poștă la adresa din str. Victoriei, nr.24, Pitești, județul Argeș”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Pitești.

Anunțul de intenție și documentația necesară sunt publicate pe site-ul Primăriei Pitești, putând fi consultate aici.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Târgul de Mărțișor Pitești! Vezi când se deschide

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești