Inconștiență maximă! Un șofer din Argeș conducea beat un microbuz plin cu pasageri

de | 08.02.2023 16:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Inconștiență maximă! Un șofer din Argeș conducea beat un microbuz plin cu pasageri

Inconștiență maximă a unui șofer de microbuz din comuna Sălătrucu! Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, în timp ce conducea mijlocul de transport în comun, plin cu oameni, fără să poarte centura de siguranță.

De asemenea, polițiștii l-au verificat pe șofer cu aparatul etilotest, reieșind că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul a arătat o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, bărbatul a primit o amendă de 2.175 de lei și a rămas fără dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

La fața locului a fost chemat un alt mijloc de transport în comun din partea operatorilor de transport rutier, pentru a prelua pasagerii.

Foto descriptiv Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav pe A1 București-Pitești! Un autoturism a intrat în glisiere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole