Târgul de Mărțișor Pitești! Vezi când se deschide

de | 08.02.2023 16:10 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Târgul de Mărțisor – Pitești, ediția 2023, se va desfășura în Piața Vasile Milea, în perioada 24 februarie – 3 martie, producătorii și comercianții urmând să expună și să ofere spre vânzare suvenirurile specifice zilei de 1 Martie, pe mesele puse la dispoziție de municipalitate, anunță administrația locală în postarea publicată pe pagina de Facebook a instituției.

6 lei/mp/zi, plătesc comercianții

Tariful perceput este de 6 lei mp/zi, așa cum a fost aprobat de Consiliul Local Pitești. Solicitările producătorilor și ale comercianților pentru participarea la Târgul de Mărțișor pot fi depuse la Primăria Municipiului Pitești, până în 13.02.2023. ”În funcție de solicitări și de numărul locurilor disponibile, vor avea prioritate producătorii de suveniruri, precum și persoanele care au sediul firmei / domiciliul în Pitești sau în zonele limitrofe. Până în data de 15.02.2023, solicitările vor fi analizate de comisia constituită în acest scop, fiind întocmite documentele de aprobare sau respingere a solicitărilor, cu informarea comercianților. Termenul de achitare integrală, de către comercianți, a sumelor aferente ocupării domeniului public la Târgul de Mărțișor 2023, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, la casierie sau în contul RO43TREZ04621160250XXXXX, este 21.02.2023”, potrivit sursei citate.

Tragere la sorți pentru locuri

În ziua de 23 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Pitești, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia se va stabili locul ocupat de fiecare comerciant în cadrul Târgului. Doar cei care au taxa achitată pentru toată perioada târgului, 24 februarie – 03 martie, pot participa la distribuirea suprafețelor alocate pentru comerț pe domeniul public. Pentru asigurarea transparenței, la tragerea la sorți, sunt invitați să participe, alături de comercianți, cetățeni ai municipiului Pitești, dar și reprezentanți ai presei. Ocuparea meselor instalate în Piața Vasile Milea, conform tragerii la sorți, se va face în data de 24.02.2023.
Foto descriptiv. Sursă foto: turismsighisoara.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești