Continuă lucrările de reabilitare. Restricții de circulație pe podul peste brațul Borcea

de | 18.09.2023 14:58 | Național, Administrație

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că mâine, începând cu ora 13.00, se vor institui restricții de circulație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, situat pe A2, km. 149+680.

Pe perioada lucrărilor, calea II de circulație, sensul Constanța- București, între km 143+125 și km 148+315, va fi închisă traficului, circulația fiind deviată pe Calea I (București – Constanța), unde se va desfășura în ambele sensuri. ”Amintim faptul că lucrările de reparații structurale realizate la podul dunărean peste brațul Borcea vor avea o perioada de serviciu de cel puțin 40 de ani, garanția fiind de 5 ani după recepție”, transmite CNAIR. Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1596 m conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CNAIR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 750 de persoane au fost salvate de salvamontiști în luna august

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR