Atenție, argeșeni! Exercițiu de amploare în zona Valea Iașului

de | 18.09.2023 15:22 | Județean, Eveniment

Atenție, argeșeni! Un exercițiu de amploare va avea loc, azi și mâine, pe raza județului nostru.

Astfel, pe 18 și 19 septembrie, în zona Valea Iașului se va desfășura un  exercițiu de tip Livex, denumit Blue Mountain, la care vor participa jandarmii argeșeni, dar și personal din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al judetului Argeș, Batalionului 33 Vânători de munte “Posada”, Inspectoratului General de Aviație al M.A.I.

Scopul acestui exercițiu este de a antrena forțele participante pentru descoperirea, capturarea sau neutralizarea unor elemente paramilitare.
Exercițiul își propune să verifice interoperabilitatea dintre structurile implicate, existența logisticii necesare, dar și modul de acțiune al forțelor participante în cazul unor situații neprevăzute.”, transmite Jandarmeria Argeș

Potrivit IJJ Argeș, mâine, pe 19 septembrie, anumite secvențe ale exercițiului se vor desfășura și în municipiul Curtea de Argeș.

Dorim să informăm cetățenii că nu este vorba despre un eveniment real ci este un exercițiu de pregătire, care este necesar a fi tratat ca atare.
Mulțumim pentru înțelegere!”, adaugă Jandarmeria Argeș

sursă foto IJJ Argeș

Peste 67.000 de mp de vegetație uscată au fost distruși de incendii, în weekend!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Valea Iaşului