Controale la sălile de jocuri și cluburile din Pitești! Agenții de pază dormeau

de | 27.03.2023 15:46 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Controale la sălile de jocuri și cluburile din Pitești! Agenții de pază dormeau

Controale la sălile jocuri, cluburile, dar și restaurantele din zona centrală a municipiului Pitești, în perioada 22-25 martie.

Polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat aceste acțiuni cu scopul combaterii furturilor din societăţi comerciale, precum și prevenirea unor atacuri armate sau acte de violență.

Astfel, au fost controale la 32 de societăți comerciale de acest gen, fiind aplicate 8 amenzi, în valoare totală de 2.000 de lei.

De asemenea, au fost verificate și unitățile asigurate cu paznici, pentru a afla cum își desfășoară aceștia activitatea.

Totodată, la unitățile asigurate cu pază umană, a fost verificat modul de efectuare a serviciului de către agenţii aflaţi în serviciu, cu privire la respectarea consemnului general și particular, precum și modul de îndeplinire a obligațiilor specifice de către furnizorii de servicii de securitate private”, transmite IPJ Argeș.

La patru dintre societățile verificate, agenții de pază au fost prinși dormind. Prin urmare, ei au fost sancționați contravențional.

Săli de jocuri de noroc fără pază

Totodată, oamenii legii au verificat obiective la care este obligatorie cu pază, în special cele din domeniul activităților de pariuri sportive, jocuri de noroc, baruri, restaurante și cluburi.

Polițiștii au constatat că două săli de jocuri de noroc nu erau asigurate cu pază umană și nu exista ghișeu care să asigure protecția la atacuri manuale asupra casierului.

Astfe, fiecare sală de jocuri a fost amendată cu câte 5.000 de lei.

Foto descriptiv Debanat

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incident grav în Argeș: Bărbat atacat de urs! A fost trimis mesaj RO-Alert

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole