Controalele în centrele pentru vârstnici din Argeș continuă! Azi s-au dat amenzi în valoare de 241.200 lei!

de | 14.07.2023 15:40 | Știri, Administrație, Eveniment, Județean

  • Continuă controalele în centrele pentru vârstnici din Argeș!

Prefectul Radu Perianu a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că valoarea sancțiunilor din cea de a patra zi de control este  de 241.200 lei, fiind aplicate 13 sancțiuni.

În mai multe locații, echipele de control au desccoperit că numărul beneficiarilor era mai mare față de autorizări și personalul insuficient.

Fiecare unitate a primit câte o amendă de 20.000 lei”, a precizat prefectul județului Argeș.

Printre problemele sesizate astăzi de către membrii comisiei de control, prefectul a enumerat următoarele: brânză telemea expirată, mâncare pregătită în spații neaprobate sanitar-veterinar, lenjerie spălată necorespunzător, nu se făcea dezinsecție.

Vom transmite raportările ale controalelor și în zilele de sâmbătă și duminică”, a mai adăugat Radu Perianu. 

 

Foto: Facebook Radu Perianu

 


Citi de asemenea pe anchetaonline.ro

23 de amenzi în a treia zi de controale, în Argeș! A fost suspendată activitatea unui corp de clădire aparținând unui centru pentru persoane cu dizabilități!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole