Sfârșit de săptămână în siguranță, alături de jandarmii argeșeni!

de | 14.07.2023 15:20 | Știri, Administrație, Județean

Jandarmii argeșeni participă la misiuni de asigurare și menținere a ordinii publice, în sistem integrat cu structurile M.A.I., la manifestările cultural-artistice și sportive organizate în județul nostru, după cum urmează:

  • în perioada 15-16 iulie la Campionatul Național de Rally Cross -Trofeul Băbana;
  • în perioada 14-16 iulie – la Campionatul European U19, la Sala Sporturilor Pitești Arena și Sala Sporturilor Mioveni.
  • în perioada 15-19.iulie – la Festivalul Internațional de Folclor Carpați.

Aceștia recomandă participanţilor la aceste manifestări să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.

Totodată cetăţenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

 

Foto: IJJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav la Bascov! Victima – un pieton!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: