Cunoscutul rapper american Coolio, a murit la 59 de ani

de | 29.09.2022 10:55 | Știri, Lifestyle, Național

  • Doliu în lumea muzicii! Cunoscutul rapper Coolio a murit!

Pe numele său adevărat Artis Leon Ivey Jr, artistul a decedat la vârsta de 59 de ani la Los Angeles.

Anunțul a fost făcut de managerul său Jarez Posey, informează AFP, citat de Agerpres.

La această oră nu se cunoaște cauza exactă a morții însă artistul a fost găsit inconștient în baia unui prieten.

Managerul său a declarat pentru TMZ faptul că artistul a fost găsit întins pe podea iar paramedicii cred că ar fi fost vorba despre un stop cardiac.

Cine a fost Coolio

Artis Leon Ivey Jr, cunoscut sub numele de scenă Coolio, s-a născut la 1 august 1963 și și-a început cariera la sfârșitul anilor ’80 devenind celebru cu piesa „Gangsta’s Paradise”, piesă din anul 1995 care a apărut chiar și pe coloana filmului „Rebellious Minds”. Această piesă i-a adus inclusiv un premiu Grammy.

Coolio

Coolio a fost cunoscut ca rapper dar era și producător muzical, printre piesele sale cele mai cunoscute amintim: „Gangsta’s Paradise”, „C U When U Get There” sau „Fantastic Voyage”.

Cu timpul acesta a cochetat și cu gastronomia, publicând o carte de reţete culinare. A realizat de asemenea și un serial online intitulat „Cookin’ with Coolio”.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești