anchetaonline.ro

Schimbări în traficul rutier din Pitești

de | 29.09.2022 11:23 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Miercuri, 28 septembrie, în cadrul ședinței Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale, au fost analizate mai multe puncte pe ordinea de zi.

Dintre cele 23 de propuneri, 7 au primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație.

Astfel, în municipiul Pitești vor fi produse noi schimbări în privința traficului rutier, după cum urmează:

1. Montarea de indicatoare cu semnificația „Staționarea interzisă” pe carosabilul străzii Burebista, în fața blocului H5, tronsonul respectiv reprezentând ieșirea din cvartalul de blocuri și este blocat frecvent din cauza mașinilor parcare.

2. Montarea unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe carosabilul Căii Dragășani, nr. 44, în fața magazinului Penny.

3. În cadrul proiectului de semaforizare a intersecției străzilor Smeurei cu Teilor, au foat avizate și indicatoare cu semnificația „Oprirea Interzisă” la 25 de metri de colțurile intersecțiilor. Având în vedere că au fost amplasate și pe carosabilul străzii Teilor – și pe o parte și pe cealaltă a direcției de mers, spre strada Mărășești, se propune montarea de plăcuțe adiționale cu privire la zona de acționare a acestora.

4. Municipiul Pitești solicită avizul comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului de investiții „Construire și dotare dispensar medical”, amplasat în municipiul Pitești, strada Carpați, nr. 1C, conform Certificatului de urbanism nr. 564/25.05.2022. Potrivit planului de amplasament, se propune ca accesul la proprietate să se facă prin parcarea dintre blocurile C2 și E2.

5. Amplasarea de indicatoare de restricție cu semnificația „Oprirea interzisă”, pe carosabilul străzii Pescarilor cu acțiune de la intersecția cu strada Vasile Pârvan până în parcarea la blocul J10

6. Amplasarea de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” pe carosabilul străzii Căpitan Cuțui, pe partea stângă de la intersecția cu strada Negru Vodă.

7. Amplasarea de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” pe carosabilul străzii Mărășești pe partea dreaptă a direcției de mers de la intersecția cu strada Smeurei, cu acțiune până la Intrarea Mărășești”, arată Primăria Municipiului Pitești.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrări de reparații pe A1 București-Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Teilor